Simon:   41 27 47 22   -  Steffen:   21 48 63 66  -    bokr@bokr.dk   -   09:00 - 17:00

  • 21 48 63 66
  • 9:00 - 17:00

Cookie og Privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Cookie NameDurationPurpose
jetpackState[message]sessionStores the state message passed back to the user across requests
regarding module activation.
jetpackState[error]sessionStores the state’s error type passed back to the user across requests regarding module activation.
jetpackState[error_description]sessionStores the state’s error description passed back to the user across requests regarding module activation.
jetpackState[module]sessionStores the state’s module name passed back to the user across requests regarding module activation.
jetpackState[privacy_checks]sessionStores modules that may require additional privacy-related verification for private sites so that we can properly communicate these to the user.
jetpackState[php_errors]sessionStores any PHP errors found just before PHP shuts down execution.
jetpackState[deactivated_plugins]sessionStores the names of any standalone plugins that needed to be deactivated by Jetpack so that these can be communicated back to the user.
jetpackState[network_nag]sessionStores a true value if Jetpack is network-activated, and the plugin needs to communicate to the user that they must connect it on each child site of the network.

Jetpack Protect

Cookie NameDurationPurpose
jpp_math_pass1 dayRemembers if a user has successfully completed a math captcha to prove that they’re a real human.

Secure Sign On

Cookie NameDurationPurpose
jetpack_sso_redirect_to1 hourAllows for redirect URLs to be stored, which is necessary for Secure Sign On to work.
jetpack_sso_remember_me1 hourStores me values locally, rather than requiring them to be passed to WordPress.com each time.
jetpack_sso_wpcom_name_{HASH}1 week or cleared after successful loginRemembers the WordPress.com display name to show on login page.
jetpack_sso_wpcom_gravatar_{HASH}1 week or cleared after successful loginRemembers URL of the Gravatar image to show on login page.
jetpack_sso_original_request1 hourStores the URL of the original login request.
jetpack_sso_nonce10 minutesUsed for nonce verification.

Stats

Cookie NameDurationPurpose
stnojs2 daysThe Stats feature sets this admin-area-only cookie if the user requests to view stats reports without javascript turned on.

General Analytics

Cookie NameDurationPurpose
tk_aisessionStores a randomly-generated anonymous ID. This is only used within the admin area and is used for general analytics tracking.

Cookies & Consents Banner Widget

Cookie NameDurationPurpose
personalized-ads-consentTime is configured by site owner. Default time is 180 days.Remembers the state of visitor acceptance to personalized (cookie-based) advertising. This cookie is only set on sites running Jetpack Ads.
eucookielawTime is configured by site owner. Default time is 180 days.Remembers the state of visitor acc

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: bokr@bokr.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

[  Bøytler & Kruse  ]
[   Søtoften 20]
[  6100 Marstrup   ]
Telefon: [   21 48 63 66   ]
Email: [  Bokr@bokr.dk ]